Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • De laatste magiër

  Lisa Maxwell

  Een jonge vrouwelijke Mageus uit Manhattan kan de tijd manipuleren en krijgt de opdracht om naar het jaar 1902 te reizen om te voorkomen dat een boek wordt vernietigd en daarmee de toekomst van de Mageus veilig te stellen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De laatste magiër

 • De sluier van de eeuwigheid

  Terry Goodkind

  In opdracht van Lord Rahl vervolgen krijgsvrouwe Nicci en haar gezellen hun queeste om de Oude Wereld te bevrijden en zijn overwinning te verkondigen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De sluier van de eeuwigheid

 • Bloed op het zand

  Bradley P. Beaulieu

  Langzaam komen Çeda en de Maanloze Horde dichter bij het van de troon stoten van de overgebleven koningen. Maar kan Çeda de woede van de asirim onder controle krijgen?

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bloed op het zand

 • Het meisje in de toren

  Katherine Arden

  Na de dood van haar vader verkleedt de Russische Vasya zich als man. Op haar magische paard trekt ze naar Moskou, onder bescherming van winterkoning Morozko. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het meisje in de toren

 • Het vijfde seizoen

  N.K. Jemisin

  Het continent De Stilte heeft te kampen met uitbarstingen van de aarde, die bedwongen kunnen worden door Orogenes, personen met speciale krachten, die daardoor echter ook angst oproepen en daarom onderdrukt worden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het vijfde seizoen

 • Bloed en Storm

  Jon Skovron

  Wanneer de oude keizer van een uitgestrekt rijk op zijn sterfbed ligt, staat een groep boosaardige tovenaars klaar om de heerschappij over te nemen maar alleen de twee jonge geliefden Hope en Red kunnen die kwade plannen dwarsbomen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bloed en Storm

Boek van de maand

Sarah J. Maas, Rijk van Stormen

Dl. 5 van de serie "De glazen troon"- Koningin Aelin gaat de strijd aan met de Duistere Koning Erawan. Ze probeert een leger bij elkaar te krijgen, maar dat valt niet mee wanneer Erawan alles op alles zet om bondgenoten en tegenstanders tegen elkaar op...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken