Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De kat die niet stierf

  Inger Frimansson

  Nadat een bevriend stel een uit een psychiatrische inrichting ontsnapte patiënt de schedel heeft ingeslagen, verandert hun leven drastisch.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De kat die niet stierf

 • Obsessie

  J.L. Butler

  Een jonge ambitieuze advocate neemt een spraakmakende echtscheidingszaak van een succesvolle bankier op zich en begint een relatie met hem, waarna zijn vrouw spoorloos verdwijnt en hij hoofdverdachte is.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Obsessie

 • Zondebok

  Martine Kamphuis

  Wanneer psychologe WP een rapportage moet maken over een vrouw die verdacht wordt van kindermisbruik, vermoedt ze dat de vrouw bekend heeft om iemand anders te beschermen en gaat ze op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zondebok

 • De fluisterman

  Alex North

  Als een jonge weduwnaar met zijn zesjarige zoontje in een rustig stadje gaat wonen, blijken daar in het verleden kinderen te zijn vermoord.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De fluisterman


Boek van de maand

Familiegeheimen

Astrid Holleeder

Astrid Holleeder vertelt openhartig over het leven dat zij en haar familieleden leiden voor en tijdens het proces tegen haar broer Willem Holleeder.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken