Digitale rekeningen

Vanaf 1 januari 2020 ontvang je jouw factuur van de Bibliotheek de Plataan digitaal.

Het versturen van facturen op papier is belastend voor het milieu en wordt steeds duurder. Wij willen natuurlijk ook de kosten voor iedereen zo laag mogelijk houden.

Zorg er daarom voor dat je e-mailadres up to date is in Mijn Bibliotheek zodat je geen belangrijke informatie van ons mist.

In Mijn Bibliotheek kun je zelf aangeven welke berichten je per post wilt ontvangen. Dit moet je zelf aanzetten.

Vragen? Op deze pagina vind je directe links naar Tarieven en Mijn Bibliotheek. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Het contactformulier vind je bovenin van de website.

Korting op je jaarabonnement
Of kies voor gemak en stap nu direct over op automatische incasso. Dit kan al vanaf een paar euro per maand. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een geldig abonnement. Betalen kan per maand of per jaar. Bij betaling per jaar ontvang je automatisch € 2 korting en t/m 31 december 2019 ontvang je € 2 extra korting.

Betaalvormen
Je kunt bij ons met iDeal betalen, dit kan via Mijn Bibliotheek. Gaat dit niet dan zijn er altijd de volgende mogelijkheden:

• Pinnen of contant in de Bibliotheek - wordt meteen verwerkt, net zoals bij iDeal.
  • Per bankoverschrijving (IBAN) - deze verwerking duurt ca. 14 dagen.

Welke berichten ontvang je van ons digitaal?

• Inleverattentie
  • Inleververzoek (bij reservering door andere klant)
  • Bevestiging verlenging
  • Reserverings(ophaal)bericht
  • Financiële attenderingsberichten

Per 1 november 2019

• Boekvergoedingen nota's per mail
  • Bevestiging reservering
  • Nieuwe aanwinsten (1x per 14 dagen)*

Per 1 januari 2020

• Contributienota

* Je kunt in Mijn Menu aangeven voor welk genre je de Nieuwe aanwinsten mail wilt ontvangen.