Op verhaal 'Dahldiner'

17 november 2019, van 17:00 tot 20:00 | Koningshof Maassluis • Atrium

Kosten: € 45

Emma wil leven

In het Dahldiner proef je beide, een smakelijke afwisseling van gerechten uit Dahls kookboek en zijn beroemde verhalen. De gerechten worden verzorgd door het team van STOED. Reserveer je stoel en maak kans op het Gouden Kookboek 2019!

Het Dahldiner is een prachtige ervaring: heerlijk eten afgewisseld met Dahls bizarre verhalen uitgevoerd door meestervertellers. Een onvergetelijke avond.

— De Leeuwarder Courant

Roald Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. Die twee komen samen in het Dahldiner. Tussen de gangen door worden zijn meest bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen door Frank Belt en Gerda Hoogendijk verteld. Of komen tussen de verhalen door de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Hoe dan ook, het wordt genieten.

Actie: onder de gasten verloten wij het Gouden Kookboek 2019. 

Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar. Aan de vooravond van de Kookboekenweek, Avond van het Gouden Kookboek, op donderdag 7 november, wordt de winnaar bekend gemaakt.