de Maakplaats: iLoveRecycling

21 juni 2017, van 14:00 tot 16:00 | Maassluis

Kosten: Gratis • 6+

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Knutselen is leuk! En knutselen met materialen die je anders zou weggooien is helemaal leuk. Weet je wel wat je daar allemaal mee kunt maken?

Duurzaamheid: iloverecycling 6 +

Creatief bezig zijn is leuk en vooral met materialen die je anders zou weggooien is helemaal leuk. Weet je wel wat je daar allemaal mee kunt maken? Ronald Baseler is een kunstenaar uit Rotterdam die alleen maar mooie dingen maakt van afvalmateriaal. Met zijn project iLoveRecycling wil hij kinderen laten inzien dat afvalproducten ook leuk en nuttig kunnen zijn. In 2015 heeft Baseler een deel van Rotterdam nagebouwd.

Tijdens deze workshop in de Maakplaats van Maassluis gaat hij een hele grote slak maken, want inwoners van Maassluis worden ook wel 'Slakken' genoemd, wist je dat? Terwijl Ronald een grote slak maakt, kunnen de kinderen een kleine slak of iets anders maken. Deze middag is in samenwerking met het Duurzaamheidscentrum Maassluis.

iLoveRecycling is op woensdag 21 juni van 14-16 uur in de Bibliotheek van Maassluis, deelname is gratis dus neem gezellig een vriendje/vriendinnetje (6+) mee!
Van tevoren alleen even aanmelden bij de Servicebalie, want er is maar plek voor maximaal 30 kinderen!