Wat is de Mediabar?

Zou u de iPad wel eens willen vergelijken met een Androidtablet? Wilt u weten waarom die apparaten nou zo makkelijk zijn of zou u er wel eens eentje willen uitproberen? Misschien heeft u vragen over de nieuwe e-books service van de Bibliotheek?

U bent van harte welkom met al uw vragen over bijvoorbeeld e-readers, Windows8, tablets of e-books. Of misschien heeft u een vraag over een van de digitale diensten van de bibliotheek? Of u lid bent van de bieb of niet: u bent altijd welkom! Koffie en thee staan klaar.

Naast deze spreekuren verzorgt de Bibliotheek een educatief jaarprogramma rond de Mediabar voor jong en oud.

Enquete

Wij willen graag weten hoe wij u beter van dienst kunnen zijn met onze workshops en cursussen. Daarom vragen wij 2 minuten van uw tijd voor deze enquête.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze workshops, bijvoorbeeld basiskennis Tablet, Windows, Social Media etc. laat uw gegevens achter.

Cursus Klik en Tik (6x)

Uw bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat bijna allemaal via internet.

Wilt u vaardiger worden in het gebruik van internet? En er, in een veilige omgeving, mee oefenen? U kunt er onder meer op eigen gelegenheid aan de slag met het programma Klik & Tik het internet op.
En als u er niet uitkomt, of als u vragen hebt, staan wij klaar om u te helpen.

Momenteel staan er geen cursussen gepland.

Workshop om thuis te doen

Basiscursus of beginnersworkshop iPad gebaseerd op iOS8.

Agenda Mediabar

  • Dinsdag 11.00-12.00 uur

    Elke dinsdag in de Bibliotheek Den Hoorn en Maassluis. Gratis dienst.

    Bekijk details van Dinsdag 11.00-12.00 uur

Populair op YouTube