Vadercentrum in Maassluis - vaders voor vaders

Het centrum is een ontmoetingsplaats van waaruit activering, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling van vaders met vele verschillende culturele achtergronden, gerealiseerd kunnen worden.

Hier komen vaders met elkaar, met respect en acceptatie van elkaar, in contact zodat zij elkaar kunnen ondersteunen en versterken.

Rondleiding door het Keringhuis voor de vluchtelingen

Op woensdag 26 oktober 2016 heeft Vluchtelingenwerk in samenwerking met het Vadercentrum van de Bibliotheek  Maassluis een bezoek gebracht aan het Keringhuis.

Alle nieuwe vluchtelingen, die in Maassluis wonen, mochten met de bus mee naar het Keringhuis. Daar werden ze met koffie/thee en lekkernij ontvangen. In het bezoekerscentrum was er allerlei informatie te vinden over de hoogwaterbescherming. Tijdens de rondleiding heeft de gids vertelt over de Deltawerken en over de werking van de indrukwekkende Maeslantkering. Buiten het Keringhuis was ook veel te zien. Daar werden belangrijke vragen beantwoord door de gids.

Bovenop de grote heuvel, naast het Keringhuis, had de groep een bijzonder uitzicht over de omgeving. Het was zeker een hele leuke dag en een bijzonder moment voor de hele groep!
 

Contactgegevens

Coördinator

Abdel el Hahaoui

de Bibliotheek Maassluis
Uiverlaan 18, 3145 XN Maassluis
T010 592 52 11
T06 509 354 66 

aelhahaoui@bibliotheekmaassluis.nl

Facebook: Vadercentrum