E-books lenen via de Bibliotheek? Zo makkelijk is het!

Ben jij iemand die 24/7 de beschikking wil hebben over de nieuwste boeken? Wil jij geen rekening houden met openingstijden en houd je van gemak en efficiency? Dan is een abonnement van de Bibliotheek MM iets voor jou! Word lid en download binnen een paar minuten al je eerste boek! Zo makkelijk kan het zijn!

We hebben een uitgebreide collectie e-books voor je klaarstaan, of je nu houdt van de klassiekers uit de literatuur, een streekroman of een boek over je nieuwste hobby, je vindt het allemaal online in de Bibliotheek. En om het je nog aantrekkelijker te maken, kun je met dat abonnement ook nog eens gebruikmaken van heel veel andere voordelen. Volg bijvoorbeeld eens een cursus in de Bibliotheek, of kom langs bij een bezoek van een bekende auteur.

En ben je student of zzp-er dan biedt de Bibliotheek een inspirerende werk- en studeeromgeving, met gratis WiFi en super lekkere koffie. En last but not least, je ben natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen om een ‘gewoon’ boek, een film, tijdschrift of game te lenen!