Schrijven met Judith Visser

De Bibliotheek Maassluis organiseert tijdens de Week van de Cultuur een schrijfworkshop én -wedstrijd samen met de bestseller auteur Judith Visser!


Schrijfworkshop door Judith Visser

Zo’n 1,1 miljoen Nederlanders schrijven wel eens een gedicht, verhaal of raptekst.
Schrijven is de mooiste hobby, schrijven zomaar voor de lol en serieus: toch fantastisch dat je met woorden een verhaal kunt maken.

Judith Visser, schrijfster van de bestseller Zondagskind, geeft op vrijdag 28 juni van 19.30-21.30 uur een schrijfworkshop in de Bibliotheek Maassluis. 

Woon je in Maassluis of Maasland en heb je altijd al eens wat meer met je schrijfkunsten willen doen? Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Deelname is gratis, minimum leeftijd 16 jaar.
Locatie: de Bibliotheek Maassluis, Uiverlaan 18.

Aanmelden voor de workshop

Wat heeft Judith Visser allemaal geschreven?

Meer titels

Voorwaarden Schrijfwedstrijd

Lees voor je begint eerst de voorwaarden door.
 

Schrijfwedstrijd

Schrijf je graag? Of heb je wel eens overwogen te gaan schrijven en woon in je Maassluis of Maasland? Dan is dit je kans!

Bij de opdracht van de wedstrijd staat het motto van de Week van de Cultuur centraal: ‘Onverwachte ontmoetingen”.
Schrijf met deze titel een verhaal van en minimaal 800 woorden en maximaal 1500 woorden, en lever dit voor 19 juni a.s. in.

De wedstrijdvoorwaarden vind je op onze website en ze liggen voor je klaar in de Bibliotheek.

De schrijfwedstrijd zal drie winnaars kennen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het Cultuurgala 2019 op zaterdag 29 juni in Theater Koningshof.
 

Zondagskind

Judith Visser

Zondagskind is geen dagboek, maar een autobiografisch getinte roman. Ik hoop dat mensen door het lezen van dit boek een goed beeld krijgen van de belevingswereld van iemand met Asperger. Dat ze de wereld zien door de ogen van Jasmijn.

Bekijk dit boek

E-books

Meer e-books