Betaalgemak in de Bibliotheek

Betalen in de Bibliotheek
In onze hoofdvestiging Maassluis vind je een PinStation, waar je op je lenerspas geld kunt storten. Met het tegoed dat op je lenerspas staat, kan je vervolgens in de Bibliotheek betalen.

Bijvoorbeeld voor het voldoen van leen- en telaatgelden, reserveringskosten of contributie, maar ook voor printen en internetten.

Ook als je geen lid bent van Bibliotheek, kan je bij de betaalautomaat geld storten. Je ontvangt dan een gastpas (dagpas) met waarmee je kan printen en internetten. 

Betalen met iDEAL en tegoed storten
Betalingen aan Bibliotheek kan je ook afhandelen via internet. Met behulp van iDEAL is het mogelijk om de openstaande betalingen voldoen. Eenvoudig vanuit huis, veilig via eigen bank.
Via Mijn menu, 'Details financiële posten' kan je het openstaande bedrag betalen of een tegoed op je pas zetten met iDeal.

Hoe zet ik een tegoed op mijn pas?
Het minimumbedrag dat u met iDeal kunt betalen is € 0,01. Met dat tegoed kan je leengeld, te laat-geld of reserveringen betalen, dit wordt automatisch van het tegoed afgeboekt. Zodra het tegoed op is, kan je het weer aanvullen via iDeal.

Ook kan je ervoor kiezen meteen een tegoed op je pas te storten. Je verhoogt dan het te betalen bedrag met het bedrag dat je als tegoed op de pas wilt zetten.

Als je geen openstaand bedrag hebt, maar wel een tegoed wilt storten, dan kan dat. Bij 'Extra tegoed' vul je het bedrag in dat je als tegoed wilt storten; het minimumbedrag is € 1,00.

Dit kan ook in de Bibliotheek: via de PinStation in de Bibliotheek Maassluis en in Maasland, Schipluiden en Den Hoorn kan dit via de Servicebalie.