Resultaat 1 - 10 (van 96)

• Top! Wij spreken dezelfde taal

2 juli 2018

Maandagmiddag hebben Stroomopwaarts, Stichting Lezen & Schrijven en de Bibliotheken Maassluis, Vlaardingen en Schiedam het samenwerkingsverband “Top! Wij spreken dezelfde taal” ondertekend. Maassluis, Schiedam en Vlaardingen hebben hiermee een uniek project in handen waar van Den Haag tot aan Groningen belangstelling voor is.

Bekijk details van Top! Wij spreken dezelfde taal

• ‘Je móét wel.’ Portret van twee Hoornse computerheldinnen

14 juni 2018

Jenny Stoel (75) volgde in 1967 als eerste vrouw in het Westland de Tuinbouwopleiding. Sindsdien runt ze een winkel aan de Dijkshoornseweg. Kortom: een vrouw met pit. Maar computers? Daar heeft ze niets mee. Haar buurvrouw en vriendin Ank Hollestelle (77) haalde haar toch over om aan een computercursus bij de Bibliotheek Den Hoorn te beginnen.

Bekijk details van ‘Je móét wel.’  Portret van twee Hoornse computerheldinnen

• Werkzaamheden Online Bibliotheek

7 maart 2018

Van 12 t/m 14 maart vinden er aanpassingen plaats aan het e-booksplatform van de bibliotheken.

Bekijk details van Werkzaamheden Online Bibliotheek

• Expo L. Kangas

5 maart 2018

ONLY TIME: Fototentoonstelling uit Finland - Loviisa Kangas

Bekijk details van Expo L. Kangas

• Coulanceregeling E-books is gestopt

4 januari 2018

Coulanceregeling digitale bibliotheek is gestopt per 2-1-2018. Klanten met een geldig abonnement van de Bibliotheek kunnen onder voorwaarden ook gebruik maken van de e-books van de online bibliotheek.

Bekijk details van Coulanceregeling E-books is gestopt

• Inleverbrievenbus gesloten

27 december 2017

De inleverbrievenbussen in Maassluis, Den Hoorn en Schipluiden zijn gesloten vanaf zaterdag 30 januari 13.00 uur tot dinsdag 2 januari 2018 i.v.m. de jaarwisseling.

Bekijk details van Inleverbrievenbus gesloten

• José van Winden leest voor

18 december 2017

José van Winden leest op vrijdagmiddag 22 december vanaf 16.00 uur voor uit haar debuutroman "Weekendje weg" in de Bibliotheek Den Hoorn.

Bekijk details van José van Winden leest voor

• Gezicht van Maassluis

26 oktober 2017

Voor een nieuw fotoproject “Het gezicht van Maassluis” is Mischa Koorneef op zoek naar Maassluizers waar hij een portretfoto van mag maken. Deze portretfoto’s worden verwerkt tot één groot fotokunstwerk. Iedereen die mee wil doen met dit project kan zich opgeven.

Bekijk details van Gezicht van Maassluis

• CoderDojo

9 juni 2017

Oproep: Mentoren gezocht!

Bekijk details van CoderDojo

• Vakantiebieb

30 mei 2017

Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek! Meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

Bekijk details van Vakantiebieb