Resultaat 1 - 10 (van 94)

• Werkzaamheden Online Bibliotheek

7 maart 2018

Van 12 t/m 14 maart vinden er aanpassingen plaats aan het e-booksplatform van de bibliotheken.

Bekijk details van Werkzaamheden Online Bibliotheek

• Expo L. Kangas

5 maart 2018

ONLY TIME: Fototentoonstelling uit Finland - Loviisa Kangas

Bekijk details van Expo L. Kangas

• Coulanceregeling E-books is gestopt

4 januari 2018

Coulanceregeling digitale bibliotheek is gestopt per 2-1-2018. Klanten met een geldig abonnement van de Bibliotheek kunnen onder voorwaarden ook gebruik maken van de e-books van de online bibliotheek.

Bekijk details van Coulanceregeling E-books is gestopt

• Inleverbrievenbus gesloten

27 december 2017

De inleverbrievenbussen in Maassluis, Den Hoorn en Schipluiden zijn gesloten vanaf zaterdag 30 januari 13.00 uur tot dinsdag 2 januari 2018 i.v.m. de jaarwisseling.

Bekijk details van Inleverbrievenbus gesloten

• José van Winden leest voor

18 december 2017

José van Winden leest op vrijdagmiddag 22 december vanaf 16.00 uur voor uit haar debuutroman "Weekendje weg" in de Bibliotheek Den Hoorn.

Bekijk details van José van Winden leest voor

• Gezicht van Maassluis

26 oktober 2017

Voor een nieuw fotoproject “Het gezicht van Maassluis” is Mischa Koorneef op zoek naar Maassluizers waar hij een portretfoto van mag maken. Deze portretfoto’s worden verwerkt tot één groot fotokunstwerk. Iedereen die mee wil doen met dit project kan zich opgeven.

Bekijk details van Gezicht van Maassluis

• CoderDojo

9 juni 2017

Oproep: Mentoren gezocht!

Bekijk details van CoderDojo

• Vakantiebieb

30 mei 2017

Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek! Meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

Bekijk details van Vakantiebieb

• Taallessen

10 mei 2017

Wil je beter Nederlands leren of ken je iemand die dat wil? In de Bibliotheek worden wekelijks gratis taallessen gegeven in groepsverband. De lessen zijn zowel voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven als voor mensen die ’t kofschip nog eens extra uitgelegd willen krijgen. Ook als je net in Nederland bent komen wonen, kun je bij ons een les vinden die bij je past.

Bekijk details van Taallessen

• de Bibliotheek en Belastingdienst

4 april 2017

Niet iedereen is in staat om digitaal te communiceren met de overheid. Toch werkt de overheid er hard aan om het contact met de burgers steeds meer digitaal te laten verlopen. Mensen die hierbij hulp willen, kunnen terecht in de Bibliotheek.

Bekijk details van de Bibliotheek en Belastingdienst