Gezicht van Maassluis

Gepubliceerd op: 26 oktober 2017 12:48

Voor een nieuw fotoproject “Het gezicht van Maassluis” is Mischa Koorneef op zoek naar Maassluizers waar hij een portretfoto van mag maken. Deze portretfoto’s worden verwerkt tot één groot fotokunstwerk. Iedereen die mee wil doen met dit project kan zich opgeven.

De vierde locatie waar de portretfoto's voor het fotokunstwerk "Het Gezicht Van Maassluis" genomen gaan worden is bekend!
Op vrijdag 17 november gaat dit gebeuren bij De Bibliotheek MM. We beginnen rond 16:30 uur en eindigen rond 20:00 uur.
Iedereen is welkom (ook als je je nog niet hebt opgegeven)!
Mocht je iets moeten wachten in verband met de drukte dan kun je jezelf prima vermaken met het rondkijken in de Bibliotheek er is genoeg te doen!
Stuur een e-mail naar mischa@fotofinis.nl met daarin je naam en telefoonnummer als je je nog niet opgegeven hebt maar wel mee wil doen.

Het project

Mischa is hierbij op zoek naar mensen ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, huidskleur, etc.
Kortom, IEDEREEN kan meedoen zolang je maar een binding hebt met Maassluis (geboren, woonachtig of werkzaam).

Waar kun je je opgeven?
Stuur een e-mail naar Mischa@FotoFinis.nl met daarin je naam en telefoonnummer. Dan wordt er contact met je opgenomen om de portretfoto te maken.

Wat zijn de kosten?
Hij vraagt 5 euro per portretfoto maar je bent vrij om meer te doneren. De opbrengst gaat naar een goed doel. Jouw portretfoto wordt dan verwerkt in het kunstproject en je krijgt je portretfoto ook nog eens digitaal toegezonden.

Welk goed doel is het?
Dat is nu nog niet bekend. Alle goede doelen met een binding met Maassluis kunnen zich opgeven.
Als iemand een goed doel weet, geef het gerust door. Later zal op de Facebookpagina “Het gezicht van Maassluis” bekend worden gemaakt welk goed doel het is geworden.

Wanneer is het kunstwerk klaar?
Dat is op dit moment nog lastig in te schatten want hij wil er honderden verschillende portretfoto’s in verwerken.
Op de Facebookpagina “Het gezicht van Maassluis” kan je het project volgen.