José van Winden leest voor

Gepubliceerd op: 18 december 2017 12:59

José van Winden leest op vrijdagmiddag 22 december vanaf 16.00 uur voor uit haar debuutroman "Weekendje weg" in de Bibliotheek Den Hoorn.

Weekendje Weg is een roman over vijf zussen die, zoals ieder jaar, samen een weekend weg gaan. Dit jaar dreigt het weekend uit de hand te lopen, omdat Sylvia, Els, Iris, Karin en Tara ieder hun eigen sores en geheimen hebben.
Het is de debuutroman van José van Winden, getogen in Den Hoorn en woonachtig in Schipluiden. Het boek krijgt lovende recensies en reacties van lezers en is in de bibliotheken in heel Nederland voortdurend uitgeleend. Binnenkort verschijnt er een tweede druk.
Vanmiddag leest José enkele fragmenten voor uit het boek en is er mogelijkheid om een exemplaar te kopen en te laten signeren. Ook zal ze iets vertellen over hoe het boek tot stand is gekomen en gepubliceerd. Meer informatie over het boek is te vinden op www.josevanwinden.nl/weekendje-weg.