Coulanceregeling E-books is gestopt

Gepubliceerd op: 4 januari 2018 14:23

Coulanceregeling digitale bibliotheek is gestopt per 2-1-2018. Klanten met een geldig abonnement van de Bibliotheek kunnen onder voorwaarden ook gebruik maken van de e-books van de online bibliotheek.

Eind 2016 hebben we de verplichte minimumprijs bekendgemaakt voor zowel het beperkte digitale lidmaatschap (minimaal € 21,- per jaar) als het volledige digitale lidmaatschap (minimaal € 42,- per jaar). Daarbij is ook aangegeven dat er in 2017 nog een coulanceregeling zou gelden voor lidmaatschappen die tot 1-1-2017 waren afgesloten of verlengd.

Per 2-1-2018 is deze coulanceregeling gestopt.

Dat betekent dat klanten met een abonnement dat niet voldoet aan bovengenoemde minimumvoorwaarden, geen gebruik meer kunnen maken van de e-books van de online bibliotheek. Klanten met vragen hierover zullen door ons worden doorverwezen naar hun eigen bibliotheek. Daar kan dan desgewenst het abonnement worden aangepast naar een abonnement dat wel aan de voorwaarden voldoet.

Heb je vragen omdat je lidmaatschap geheel in orde is maar je kunt niet meer inloggen of downloaden? Neem dan contact op met de Klantenservice van de Online Bibliotheek: https://www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice/contact.html