Reserveren

U kunt boeken, dvd’s en andere materialen reserveren. Dat kan in de bibliotheek, maar ook via de website. Vervolgens krijgt u bericht wanneer de reservering voor u klaarstaat.

Hoe kan ik reserveren? Als u in onze catalogus de titel hebt gevonden die u zocht, klik dan op de knop Reserveren. U kunt dan de locatie kiezen waar u de reservering wilt ophalen. Om de reservering definitief te maken moet u inloggen met uw lenersnummer en geboortedatum, houd daarom uw bibliotheekpas bij de hand. Als de reservering gemaakt is, krijgt u van ons bericht. Het snelst en handigst is per e-mail, vul daarvoor uw e-mailadres in bij uw persoonlijke gegevens. Als van u geen e-mailadres bekend is dan krijgt u een kaartje toegestuurd. Let op: titels die uitgeleend zijn kunt u reserveren, maar komen pas beschikbaar wanneer ze weer ingeleverd zijn. Ook kan het voorkomen dat een boek al gereserveerd is, in dat geval sluit uw reservering aan in de rij. U kunt ook boeken reserveren die niet in de collectie aanwezig zijn van Bibliotheek Maassluis|Midden-Delfland.

Aan het reserveren van materialen zijn kosten verbonden, deze ziet u bij het maken van een reservering. Voor leden met met een Topabonnement is het reserveren, binnen de basisbibliotheek, gratis!

Klik hier om rechtstreeks in de catalogus te reserveren.